Zaytung.Com
Ana Sayfa | Spor | Astroloji | Dergi |Giriş Yap
Anket
Aranızda bir şey oldu mu?
Evet
Tabii ki hayır
DERGİ
Son Dakika!
-> Savunma Bakanlığı, bayramda gruplar halinde dolaşan çarşı iznindeki askerlere karşı vatandaşları uyardı...
-> Ayazoğlu İşhanı'nda 2 oralet için düğmeye basıldı, Erkan Tekstil'de 4 demli çay için gergin bekleyiş sürüyor...
-> Hidayet Türkoğlu: "Sırbistan'a da basketim var."
Diğer Son Dakika Haberleri ->
SPOR

Tanjevic: "Başarımızı, günde en az 3 reklam filmi çekmeye borçluyuz."

2010 Dünya Basketbol Şampiyonasında şu ana kadar üçte üç yaparak başarılı bir performans ortaya koyan A Milli Basketbol Takımımızın koçu Bogdan Tanjevic, Yunanistan maçının ardından düzenlediği basın toplantısında başarılarının sırrını kamuoyu ile paylaştı. "Turnuvaya günde 3, yerine göre 4-5 reklam filmi çekerek çok sıkı bir şekilde hazırlandık." diyen kurt hoca, alınan sonuçların tesadüfi olmadığını ifade etti. devamı...

İtalyan Milli Takımı Kapılarını Çirkin Futbolcuya Kapadı

Cagliari'de forma giyen genç yıldız Davide Biondini, ‘İtalyan futbolcuları çok yakışıklı olur’ klişesine uymadığı için dün gece apar topar milli takım kampından kovuldu. Takımla birlikte idmanlara bir daha çıkamayacak olan Biondini’ye para cezası verilmesi de gündemde.
devamı...
Astroloji

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Saf ve temiz duygularla başladığınız bir ilişki daha eşinizin hoşgörüsüzlüğü nedeniyle son bulacak...
devamı...

FIFA, "Galibiyeti Hak Eden Takım" Belirsizliğine Son Vermeye Hazırlanıyor

Dünya futbolunun patronu FIFA, maç sonlarında galibiyeti hak eden takımın hangisi olduğu konusunda yaşanan kargaşayı önlemek için gerekli çalışmalara başladığını duyurudu. FIFA tarafından bu sabah yapılan açıklamada, gelecek sezondan itibaren karşılaşmaların hemen bitiminde maçı kazanan takımla birlikte galibiyeti esas hak eden tarafın da açıklanacağı belirtilerek, üye ülkelerin federasyonlarına "kimin daha çok hakettiğini nasıl belirleyeceksiniz artık onu da siz bulun" mesajı verildi.

Spekülasyonlara son verilecek

Konuyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında, özellikle son yıllarda futbol müsabakalarının ardından yapılan "maçı hak eden taraf bizdik" , "maçın hakkı en azından beraberlikti" gibi demeçlerin futbol dünyasında spekülasyonlara yol açtığını belirten FIFA yetkilileri, gelecek sezondan itibaren bu kargaşaya son verecek adımlar atmaya hazırlanıyorlar. Maçları her zaman hak eden tarafın kazanmadığını, bunun da aslında futbolun doğasında olduğunu bildiklerini vurgulayan yetkililer "Ancak gidişat öyle bir duruma geldi ki, tabeladaki skorların neticesinde oluşan puan durumu yetmez oldu futbol camiasına. Biz de baktık olacak gibi değil, hak edilmiş puan durumu gibi bir projeyi ciddi ciddi düşünmeye başladık." diyerek, planlanan yeni düzenleme hakkında bazı ipuçları verdiler.

Gönüllerin Şampiyonu Belli Olacak

Maçı kimin hak ettiğine nasıl karar verecekleri konusunun ise henüz netlik kazanmadığının altını çizen yetkililer, açıklamalarına şöyle devam ettiler: "Aslında bu projeye başladığımızda çok heyecanlanmıştık ancak şimdi böyle anlatınca bizim de kafamızda bazı soru işaretleri oluşmadı değil. İşin aslı ilk başta topla oynama yüzdesi, kaleyi bulan şut sayısı gibi kriterleri göz önüne almayı düşündük fakat istatistikler her zaman için doğru sonuçlar vermeyebiliyor. Kim formasını daha çok terletmiş bir şekilde onu ölçebilirsek oradan bir yerlere varılabilir. Hiç çekinmeden tekmeye kafa uzatan, olur olmaz her pozisyonda hakemin etrafını saran futbolcu sayısı hangi takımda daha fazla, bu tarz bilgilerden de yararlanılabilir. Belki işi doğrudan futbol otoritelerine de bırakabiliriz, bilemiyoruz..."

Fifa yetkilileri bir şekilde maçı hak eden taraf belirlendikten sonra artık "gönüllerin şampiyonu" gibi bir kavramın gerçeğe dönüşeceğini de müjdelediler. Gönüllerin şampiyonunun belirlenmesinde yarıştaki ekiplerin futbolcularının sezon içerisinde yaptıkları "maç daha farklı olabilirdi", "galibiyeti daha çok isteyen taraf bizdik" şeklindeki açıklamaları göz önüne almayı düşündüklerini açıklayan yetkililer sözlerini "Yani... Sadece sesli düşünüyoruz." diyerek noktaladılar.

(deli_cious Brüksel'den bildirdi)


facebook'ta Paylaş twitter'a Yolla friendfeed'e Yolla Allah'a Havale Et

Sıradaki Haber:

Türk Kardiyoloji Derneği'nden Önemli Uyarı: "Herkes Halil Ergün Olamaz!"

Türk Kardiyoloji Derneği'nden bu sabah yapılan basın açıklamasında, Baba Evi'nden bu yana oynadığı dizilerde defalarca kalp krizi ve inme geçirmesine rağmen bir şekilde hep hayatta kalmayı başaran Halil Ergün'ün, kalp krizinin ciddiyetine gölge düşürdüğü belirtilerek, sanatçının diğer kalp hastaları için olumsuz bir örnek oluşturabileceğine dikkat çekildi.
devamı...