Zaytung.Com
Zaytung
Uzun uzun yaz
VİDEOHABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından her seferinde sert bir "Harayo" ile karşılanan Putin: ''Lan o İngilizce miydi? Ben de Türkçe hoşgeldin gibi bir şey sanıyorum...''

-> Benzine gelen zamlar sonrası sürücü kurslarında yeni düzenleme: Sürücü adayları eğitime gelirken yanlarında 5 litrelik dolu benzin bidonlarını da getirecek...
-> Benzine gelen 35 kuruşluk zam sonrası yokuş aşağı boşa alma oranı %57'den %65'e yükseldi...
-> Ülke genelinde geçtiğimiz hafta oynadığı maçları kaybeden 126 takımın kural hatası sebebiyle maç tekrarı talep etmesi üzerine TFF, Galatasaray'dan 3 puan silerek sükuneti sağladı...
-> Yolda gördüğü sigara paketine tekme atıp, paketin hız/reaksiyon/ses ölçümüyle içinde tam olarak kaç sigara olduğunu doğru bilen H.M (33), NASA'ya özgeçmiş göndermeye hazırlanıyor...
-> Süleyman Soylu'nun ''Pejmürde ederiz'' dediği Emrem İmamoğlu ile Adnan Menderes anma törenlerindeki karşılaşması istikşafi kesişmelerin ardından muhasafalaşma ile son buldu...
FOTOHABER

Yerli ve milli otomobilin tasarım sırlarını ifşa eden Hande Fırat'a, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan sert tepki...

İşsizlikte ürküten tablo...

HALKIN SESİ

İBB tarafından Albayraklar'ın damadına 1.3 Milyar TL'lik araç kiralama ihalesi verildiğini yazan köşe yazarına 2 saat içinde soruşturma açıldı...

"2 saat de iyi ama keşke yazı daha yayınlanmadan soruşturma açılabilse. Yargımız AKP'li yiyicilerin arkasını kollama konusunda hala yeterince hızlı değil maalesef... "
SPOR

Sözleşmede Falcao'ya Eflak ve Boğdan'ı da Verdiği Ortaya Çıkan Galatasaray Yönetimi, Krizi Çözmek Üzere Romanya'ya Hareket Etti...

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği Radamel Falcao'yla imzalanan sözleşmenin ağır şartları gündemi meşgul etmeye devam ederken, transferi bitirme konusunda kendisini fazla kaptıran yönetimin Kolombiyalı golcüye Eflak ve Boğdan'ı da verdiği ortaya çıktı. devamı...
BLOG

Winter is Coming: Doğalgaza Alternatif Olarak Her Evde Bulunabilecek Düşük Maliyetli Yakacaklar...

DERGİ
ANKET

N'olmuş n'olmuş?

ASTROLOJİ

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgilinizin rahat ve umursamaz tavırları illa ki sizi aldattığı anlamına gelmiyor. Ancak bayram tatilini memleketinde ailesiyle geçireceğini söyleyip Kaş'a gitmesi o anlama geliyor olabilir. O işi bi araştırın siz... devam...

Yarım Kamyon Süper Kahraman 22. Marvel Filminde: Avengers Endgame

Instagram Resim Altlarınız İçin: Bir Takım Yeni Nesil Şairler ve Oldukça Acaip Kitapları...

Zaytung Zone

''Amaaan şimdi eve gidip kim yemek yapacak?'' şeklinde düşünen takipçilerimizi diğerlerinden bi tık daha fazla seviyoruz, dürüst olalım...

Popmundo: Maceralar

Cumhurbaşkanlığı'ndan Tasarruf Hamlesi: Filodaki Makam Araçlarının Yakıt İhtiyacını Karşılamak İçin Beştepe'deki Sarayın Bahçesine Petrol Sondajı Vurulacak...

Cumhurbaşkanlığı ile TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) arasında imzalanan protokole göre Cumhurbaşkanlığı'na bağlı makam araçlarının yakıt ihtiyacını karşılamak üzere Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bahçesinde petrol kuyusu açılması planlanıyor. devamı...

BEDAŞ'tan Gülümseten Kampanya: Bir Sonraki Ay Elektrik Faturasının Ne Kadar Artacağını Doğru Tahmin Et, iPhone 11 Çekilişine Katılma Hakkı Kazan!

Neredeyse her ay bir öncekinden daha yüksek gelen elektrik faturalarıyla ilgili yoğun şikayetler üzerine harekete geçen BEDAŞ, abonelerinin yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza attı. devamı...

İçişleri Bakanlığı, Kamusal Alanlardaki Başıboş Çocuk Terörüyle Etkin Mücadele İçin Düğmeye Bastı

Blog

TEST: İstanbul'un Gece Hayatı Sizden mi Sorulur? Değilse Kimden Sorulur?

Yıllarca o bar senin, bu bar benim gezip durdunuz. Kadıköy, Beyoğlu, Bakırköy (ne işiniz varsa gerçi burada) demeden nereden müzik sesi geldiyse, nerede ortam varsa oraya koştunuz. Gece hayatınızdan kısmadınız, anne-babanızdan laf işittiniz. Arkadaşlarınızın peşinden dışarı çıktınız, sevgiliniz tarafından terk edildiniz. Gece dışarıda sabahladığınız için final sınavını kaçırıp okulu uzattınız. Normal şartlarda bu yaptıklarınız iyi vakit geçirmek dışından pek bir halta yaramaz, size 5 kuruş da kazandırmaz. Ama artık işler değişti. Gün artık bu çabalarınızın nakde dönme günüdür! Bunca yıllık birikiminizle ve Know-how’ınızla bir meslek sahibi olmak günüdür. Halihazırda en iyi yaptığınız şeyi yapıp, bir Night Hunter olarak çalışmak isteyenler şöyle buyursun: http://nighthunteraraniyor.com/  


Başvuru öncesi kendini sınamak isteyenler içinse ufak bir test hazırladık. Okunmuş pirincini yutan, şekerini yiyenleri de bu taraftan alalım. Allah zihin açıklığı versin sevgili Night Hunter aday adayları. Size tavsiyemiz heyecan yapmayın, bilmediğiniz soru olursa boş bırakın ve çok çişiniz geldiyse de altınıza ediverin. Dilediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Buyrun:

 

1- Aşağıdakilerden hayvanlardan hangisi henüz Kadıköy'de bir bar adı değildir?

a) Ayı

b) Fil

c) Karga

d) Tomson Ceylanı

 

2- Dışarıda bir şeyler içip içeri öyle girme kültürü, kim tarafından icat edilmiştir?

a) Büyük kimyager Louis Pasteur

b) Cimri, paragöz Napolyon

c) İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

d) Babam. Yetmiyor işte o harçlık :(

 

3- Hangi birayı içmeyecektik?

a) İlkini

b) Dördüncüyü

c) İkinciyi

d) O sonuncuyu

 

4- İstanbul'un gece hayatı kimden sorulur?

a) Nejat Yulumlu, Beyoğlu Ekipler Amiri

b) Ayhan Bördübek, Nohut pilavcı

c) Esra Akanlar, Islak hamburger tüketicisi

d) Tabi ki benden.

 

5- Aşağıdaki mekanları, standart bir cumartesi akşamı sahip oldğu erasmuslu yoğunluğuna göre en büyükten en küçüğe doru sıralayanız:

I-Araf, II-Peyote, III-Karga, IIII-Leyla Teras

a) I - II - III - IIII

b) II - I - IIII - III

c) I - IIII - II - III

d) IIII - I - II – III

 

6- “Beyler hadi buradan çıkıp başka bi mekana geçelim ya baydı burası" cümlesinde anlatığım bozukluğu nerededir?

a) Birden fazla beyin yanlarında kız olmadan aynı mekanda olması

b) Hazır girilmiş mekan varken bi de orayı beğenmeyip başka yere geçmek istemeleri

c) Bangır bangır müzik sesinde o kadar uzun cümleyi kimse anlamaz

d) Hepsi.

 

7-  5'li kız grubunun arasında duran tek adama ne denir?

a) Kemancı

b) Korkuluk

c) Birader sen az şöyle gelsene?

d) Pardon ateşinizi alabilir miyim?

 

8- En iyisi hangisidir?

a) Dışarıda bir şeyler içip öyle girmek

b) Hepsini içeride içmek

c) Hiç içmemek

d) Ben bi’ su alayım

 

9- İçerdeki ses düzeyi ne bozukluklarına sebep olabilir?

a) Sürekli duyma

b) Arada bir uyuma

c) Bazen duyma, duyamayınca uydurma

d) Taşırmadan boyama

 

10- Aşağıdaki kokteyllerden hangisi votka ile yapılmaz?

a) Long island iced tea

b) Earl grey

c) Bloody marry

d) White russian

 

11- Bir gece kulübüne girince ilk naparsınız?

a) check-in yaparım

b) check-list yaparım

c) check it out yaparım

d) bırak check git, check git bebeğim başımdan...

 

12- Bir mekandan acilen uzaklaşmanız gerektiğini nasıl anlarsınız?

a) Bardağın içindeki havuç dilimlerinden

b) Girişteki "terasta yerimiz var buyrun" diyen adamdan

c) Elinde telefonla ağlayarak kapıya doğrun koşan ergenden

d) Hepsi

 

13- Aşağıdakilerden hangisi en muteber ciladır?

a) Bira

b) Votka

c) Viski

d) Tekila

 

14- Biranın 12 lira, duble rakının 15 lira olduğu mekanda naparsınız?

a) İçmem

b) Bir tane birayla bütün bir geceyi geçiririm

c) Rakıya ağırlık verir, kafayı düzeltirim

d) Öyle mekanlara zaten beni almıyolar

 

(Yanıtlar: 1-d, 2-d, 3-d, 4-b, 5-c, 6-d, 7-b, 8-b, 9-c, 10-b, 11-a, 12-d, 13-a, 14-b)

Değerlendirme:

1-4 arası doğru yanıt: Anne?!

4-7 arası doğru yanıt: Yani şimdi zamanın bi' iki kere dışarı çıkılmış, bi şeyler yaşanmış ama sizin iş olmaz be. Kendinize başka bir kariyer yolu seçip, önümüzdeki 30 seneyi de o geceleri "abi ne içmiştik yaa" diye anlatmaya devam etmeniz en sağlıklısı.

7-11 arası doğru yanıt: Biraz daha dolanıp gelin siz. Potansiyel var, istek var belli ama ya cimrisiniz, ya tembel ya da öğrenci bilemiyoruz henüz bir sebepten yeterli birikim oluşmamış. Bu yazı iyi değerlendirin, Biz sizi arıycaz.

11-14 arası doğru yanıt: Hah işte aradığımız adam, gerçek bir Night Hunter adayı! CV'yi biraz daha şişirip hemen yollayın ve şimdiden işi kaptığınız zaman ana babanıza durumu nasıl izah edeceğinizi düşünmeye başlayın...

15 ve üzeri doğru yanıt: Canım ne içtin sen?


facebook'ta Paylaş twitter'a yolla Allah'a havale et

Yorumlar:

Sıradaki Blog İçerikleri:

Sıradaki Haberler:

(7.9.2019)

İBB tarafından Albayraklar'ın damadına 1.3 Milyar TL'lik araç kiralama ihalesi verildiğini yazan köşe yazarına 2 saat içinde soruşturma açıldı...

"2 saat de iyi ama keşke yazı daha yayınlanmadan soruşturma açılabilse. Yargımız AKP'li yiyicilerin arkasını kollama konusunda hala yeterince hızlı değil maalesef... "

Nesrin Varsular, Avukat


Diğer yorumlar ->

(25.6.2019)

İstanbul seçiminde 92 oy alan bağımsız aday, seçimin tekrarlanmasını istedi: ''Oylarım başkasına yazılmış...''

"Ben bunu çok net döverim..."

Sadi Güven, Kamu Görevlisi


Diğer yorumlar ->